Misyonumuz-Vizyonumuz-Kurum Politikamız ve Değerlerimiz

KÖRFEZ  AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

MİSYON, VİZYON, POLİTİKA VE DEĞERLERİMİZ

MİSYON

Toplumun ağız ve diş sağlığının korunması ve tedavisinde, alanında uzman sağlık çalışanları ile hasta ve çalışan hakları gözetilerek, bilimsel gelişmeler ve son teknoloji cihazlarla, sağlık uygulamalarını en üst seviyede kaliteli ve güvenli bir şekilde sunmaktır.

VİZYON

Hasta-çalışan güvenliği ve memnuniyetini öne çıkararak, etik değerlere bağlı bilimsel çalışmalar ve gelişmeler ışığında ağız ve diş sağlığı hizmeti veren  öncü sağlık tesisi olmaktır.

DEĞERLER

Dürüstlük, kaliteli hizmet, kalıcı güven, ilgi ve güler yüz, hoşgörü, yenilikçi, etik kurallara bağlı, topluma, çevreye, hasta ve yakınlarına saygılı, paylaşımcı olarak kurumsal değerleri benimsemiş bir hastaneyiz.

KURUM POLİTİKASI

1-İletişim ve paylaşıma açık yönetim anlayışı ile sürekli iyileşme prensibi ile kurum kültürünü oluşturmak.

2-Çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak, onların değerli oldukları bilincinden hareket ile onları eğitimlerle desteklemek.

3-Çalışanlarımızın gurur duydukları çalışma ortamını sağlamak, bu çaba içerisinde çalışanların  iyileştirme sürecine dahil etmek.

4-Hastalarımızın teknolojik  yeniliklere ve bilimsel gelişmelere paralel olarak ağız ve diş sağlıklarına kavuşmalarını sağlamak.

5-Hastaların beklenti ve memnuniyetlerine  odaklı kalite bilincini yerleştirmek ve bu amaçla gerekli standartları sağlamak.

6-Fiziksel ortamın yenilenmesinin sürekliliğini sağlayarak hastalarımıza ve çalışanlarımıza ferah ve güvenilir bir ortam sunmak